Перекладач

четверг, 20 марта 2014 г.

Модуль_6, рефлексія


Проект призначений для учнів 11 класів, які закінчують школу і відправляються у самостійне доросле життя. Проект спрямований на розкриття науки в двох напрямах: перспектив і небезпек, які може дати її розвиток. 

Даний проект допоможе учням краще зрозуміти сучасний світ, стан науки, а також поглибити свої знання в різних областях людської діяльності.

Кожна людина повинна усвідомити, що наука це той рушій, який змушує нас жити завтрашнім днем, усвідомлювати те, що є, і те що може бути. Наука і полегшує і ускладнює наше існування. Для досягнення успіхів необхідно «йти в ногу з часом», тобто потрібно слідкувати за новинками технологій, за сучасним станом науки. Старшокласники, майбутні фахівці, повинні розуміти, що несе з собою сучасна наука, сучасні технології, розуміти і бути готовими до небезпек, які може спричинити їхня організаторська діяльність. Очікуваними результатами буде досягнення мети проекту. А саме учні в процесі обговорення досягнень чи небезпек науки, виявлять свою точку зору про необхідність дбайливого ставлення до природи, усвідомлять небезпеки сучасного науково-технічного потенціалу, розуміють «позитивне майбутнє» сучасної науки.

1 комментарий:

  1. Цікавий проект, дозволяє трошки задуматися над тим, що ми робимо, і як нам з тим жити ЗАВТРА.

    ОтветитьУдалить